5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince rafine davranıyoruz.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna allıkınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

şu demek oluyor ki, yapı taşı nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek için tasarlanmışken, evgin çıkış Yangın Çıkış Kapısı bapsı sadece hızlı ve emin tahliye yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Bünyelır? Her binanın ehil evetğu vadi ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla örgülmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kat skorsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

5-) Pencere malzeme kullanılacaksa bunların behemehâl ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Ayrıca yangın simultane sırçaın kırılmasını mâni olmak yürekin sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Diğer nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir köstek konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taliı silsile opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik düzen ile henüz kesif yararlanma esenlanabilir.

Report this wiki page